AFGEROND 2017 | Biomarker delegatie Boston

Vanuit de Life Cooperative en in samenwerking met het UMCG, Eriba en LifeLines organiseren we een internationale reis naar Boston. Daar zullen we samen met Rudi Schreiber bedrijven bezoeken die mogelijk geïnteresseerd zijn in de producten van BBay of dergelijke biomarkers. 

Huidige status en ambitie

Het bezoek aan de USA is vastgesteld. We zijn bezig met een concreet aanbod. Heeft u interesse in deelname of meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Ronald Hesse.

Waarom

Achtergrond 

De provincie en het UMC Groningen hebben een consortium opgezet rond de ontwikkeling van nieuwe biomarkers: BBay. Het is een portal voor het volledige scala van biomarker assays, biomarker bevestiging en testontwikkeling, assay validatie, klinische validatie en bioanalyse van biomarkers. De wens is om dit project samenwerkingen te creëren in Boston. 

Hoe

Aanpak

Met de samenwerkingspartners zetten we Rudi Schreiber in om deuren te openen bij bedrijven waar BBay waardevolle relaties mee kan opbouwen. Deze bedrijven worden tijdens het gezamenlijke bezoek aan Boston bezocht. De focus ligt op relaties, nieuwe bedrijven bezoeken en leads ontwikkelen. 

Wat

Doelen

Het doel is om leads te genereren en daarvoor relaties op te bouwen voor mogelijk toekomstige samenwerkingen. 

Betrokken leden in dit project

Meer informatie over dit project

Ronald Hesse, Business Developer
E: ronald@lifecooperative.nl
T: (050) 361 0336