Website congres Gezonde Leefomgeving 10.10.2018 live!

dinsdag 19 juni 2018

  • HANNN
  • Zorg Innovatie Forum

Heeft u het al gezien? De website van hét Healthy Ageing congres van Noord-Nederland is nu online!

In het Noorden is veel aandacht voor het bevorderen van een gezonde leefomgeving maar er is nog veel winst te behalen!
Daarom slaan Centre of Expertise Healthy Ageing, Healthy Ageing Network Northern Netherlands (HANNN), Zorg Innovatie Forum (ZIF), Netwerk ZON en ZorgpleinNoord de handen ineen om op 10-10-2018 hét Healthy Ageing congres van Noord-Nederland in Leeuwarden te organiseren:Samen naar een gezonde leefomgeving’.

 

Er gebeurt gelukkig al veel, maar er is nog meer nodig!

In Noord Nederland zijn er diverse projecten en samenwerkingsverbanden die zich richten op een gezonde leefomgeving. Toch is gezond ouder worden nog lang niet voor alle mensen in Noord-Nederland weggelegd; er is dan ook zeker nog ruimte voor verbetering op allerlei aspecten van de leefomgeving. Ook de zorg vraagt om ingrijpende maatregelen als gevolg van de kantelingen in Zorg en Welzijn, de vergrijzing en het groeiende personeelstekort.

Tijdens het congres op 10 oktober brengen we onder andere mbo en hbo onderwijs, ruimtelijke ordening, zorg en welzijn, (sensor)technologie, voeding en beweging en kunst en cultuur bij elkaar om ideeën en initiatieven aan elkaar te verbinden en het samen te hebben over: ‘Wat kunnen we nog meer doen om de leefomgeving in Noord-Nederland gezonder te maken?

Onder begeleiding van dagvoorzitter Marijke Roskam delen interessante keynote speakers hun visie op een gezonde leefomgeving, zijn er drie workshoprondes, georganiseerd door de vijf samenwerkende organisaties, die aansluiten op de thema’s wonen, werken & leren en openbare ruimte én is er de gehele dag een inspiratieplein waar u kunt ontmoeten en ontspannen.

Locatie: WestCord WTC Hotel Leeuwarden (Heliconweg 52)

Bent u er ook bij? Dan gaan we samen naar een Gezonde Leefomgeving! Meer informatie, het programma en natuurlijk het aanmeldformulier leest u hier