AFGEROND 11-2018 | Gezamenlijke acquisitie BIO Europe Köln (7 - 9 november)

Ambitie en huidige status

Voor de komende editie van de BIO Europe in Colonge nodigen we u graag uit in de stand van de LIFE Cooperative. Dit is onderdeel van de coöperatie, waar we werken aan de kracht van bundeling in acquisitie en branding. De coöperatieve bedrijven in een stand op deze beurs is wat de LIFE Cooperative een sterkt concept maakt. 

Gezamenlijke deelnamen aan de BIO in Köln betekent profilering en promotie van de regio op het gebied van Life Sciences in het buitenland. Daarnaast laten de individuele organisatie zich ook vertegenwoordigen. 

Momenteel inventariseren we de interesse van onze leden om (actief) deel te nemen in de stand. Wij bieden dezelfde opties als voormalig bezoeken:

  • U kunt worden deelnemen in de stand door een vertegenwoording door een persoon (uit uw organisatie), een pilaar en promotie materialen, voor een gereduceerd tarief.
  • U kunt deelnemen als onderdeel van LIFE Cooperative door middel van een toegangsticket, wat betekent dat het kaartje wordt gekocht met gereduceerd tarief, maar dat je niet vertegenwoordigt wordt in de stand. 

Een concreet aanbod zal zo spoedig mogelijk volgen. Bent u geïnteresseerd in meer informatie of deelname neemt u dan contact op met Ronald Hesse

Why

Achtergrond

Het idee om op de Bio Europe als bedrijvencoöperatie vertegenwoordigd te zijn, is ontstaan vanuit een aantal leden. Juist die motivatie maakt het zo’n sterk concept, de kracht van bundeling in gezamenlijke acquisitie en branding. We hebben positief ervaren tijdens de afgelopen BIO's. Als gevolg van goede samenwerking van bedrijven in één stand en profilering van de regio willen we deze constructie doorzetten.

How

Plan

Met een gezamenlijke stand, afgestemde branding inclusief een een gezamenlijke slogan, presenteert het Noord-Nederlandse LifeScience MKB zich met een delegatie op de Bio Europe in Köln. Daarnaast heeft elke individuele deelnemende partij een pilaar met een passende slogan. Tevens wordt de branding uitgebreid met een gemeenschappelijke brochure en een visitekaartje. 

What

Doelen

Vanuit de bedrijven was een van de aandachtspunten het gezamenlijke representeren van de sterke Noord-Nederlandse competenties op beurzen en congressen. Het versterken en zichtbaar maken van de Noord-Nederlandse Healthy Ageing bedrijven van wereldklasse blijft het overkoepelende doel. 

Voormalige ervaring(en)

De deelname aan de Bio Europe Stockholm was een groot succes. 7 deelnemende bedrijven, 6 van hen namen actief vertegenwoordigd in de stand en één organisatie had een ticket om de BIO te bezoeken. 

Betrokken leden in dit project

Meer informatie over dit project

Ronald Hesse, Business Developer
E: ronald@lifecooperative.nl
T: (050) 361 0336