Terugblik Business Borrel Fryslân - Keep your company moving

woensdag 20 mei 2015

  • HANNN

Op 19 mei vond de Business Borrel Fryslân plaats. Het thema van de bijeenkomst was "Keep your company moving". 
Als uw werknemers zich goed voelen, merkt u dit op de werkvloer. Wat kunt u er aan doen om uw werknemers fit en gezond te houden? 

Tijdens de bijeenkomst vertelden 3 sprekers hier meer over. En aansluitend op de borrel was er mogelijkheid naar de interactieve bijeenkomst van het WTC te gaan, met prof. dr. Erik Scherder als keynote speaker. 

Daan Bultje opende de business borrel waarna Ineke Delies en Tony Buijs het woord overnamen om meer te vertellen over het Healthy Lifestyle programma en de mogelijkheden/kansen voor werknemers hierin. Vervolgens sprak Maarten Lahr over Sprint@Work. Jan Buining en Dr. sc. S. Holzapfel sloten de presentatie af voor Tasty Basics en het belang van gezonde voeding op de werkvloer.

U kunt de presentaties hier nog eens terug kijken: 
Download Healthy Lifestyle - Keep your company moving.pdf
Download Sprint@Work.pdf
Download Tasty Basics - Gezonde voeding op de werkvloer.pdf

Na de presentaties was er tijd om te netwerken en in gesprek te gaan met de presentatoren. Vervolgens begon om 16:00 de interactieve bijeenkomst van het WTC Leeuwarden met prof. dr. Erik Scherder als gastspreker. Het thema van deze bijeenkomst "beweeg naar een beter bedrijfsresultaat" sloot goed aan op het thema van de business borrel. Dhr. Scherder sprak over het belang van bewegen voor de hersenen en wat dit op kan leveren.

Meer foto's van de bijeenkomst vindt u hier.

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network