Innovation for Health 2017 persoonlijke voucher code

dinsdag 15 november 2016

  • HANNN
  • Life Cooperative

Beste leden van HANNN,

Als partner van Innovation for Health bieden we onze leden graag de mogelijkheid om met korting deel te nemen aan deze vooraanstaande conferentie op 16 februari 2017 in WTC Rotterdam.

Tijdens Innovation for Health worden toonbeelden van innovaties voor de gezondheidszorg in de spotlight gezet onder meer dan 800 aanwezigen. Vele vooraanstaande wetenschappers, ondernemers en leidinggevenden presenteren op dit inspirerende event innovatieve ontwikkelingen en grensoverschrijdende ideeën in de gezondheidszorg en life sciences. Het is dé plek om op de hoogte gebracht te worden van de laatste trends, om ideeën uit te wisselen met innovatieve leiders, om nieuwe kansen voor samenwerking te identificeren en om geïnspireerd te raken door spannende ontwikkelingen in de healthcare & life sciences.

Met de speciale vouchercode kunt u €50,- korting te krijgen op uw registratie. Hiervoor kunt u een e-mail sturen naar dit e-mailadres. Vervolgens zenden wij u de vouchercode en de link waarmee u zich kunt aanmelden voor de conferentie van Innovation for Health 2017.

Met vriendelijke groet,

HANNN