Business Borrel "Fryslân in Beweging", 26 maart 2015

vrijdag 27 maart 2015

  • HANNN

Op 26 maart j.l. vond de Business borrel "Fryslân in beweging" plaats bij Sportstad Heerenveen. 

De borrel begon met een rondleiding door het Abe Lenstra Stadion en vond zijn vervolg in het Sportbreakcafé. Om 17:00 opende Daan Bultje, directeur van HANNN de borrel, om vervolgens het woord te geven aan Rinse Bleeker, van Sportstad Heerenveen.

Na de opening vonden er drie pitches plaatst. De eerste pitch was Marco van Tongeren, welke een pitch deed namens alle zorg partners (Tjongerschans, TIGRA en Sportgeneeskunde) over het unieke concept sport en zorg onder 1 dak. Hierna was het de beurt aan Mieke Koot, met haar pitch genaamd "mijn huis op maat in Friesland". Samen met de stichting GEEF is zij bezig met het ontwikkelen van een bewustwordingscampagne (voor een viertal gemeentes in Friesland) rondom ouder worden en wonen. De afsluiter voor de pitches was Remco de Rooij van Triangle Studios. Remco de Rooij heeft een game ontwikkeld voor kinderen (met allerlei oefeningen, zoals rekenen bijvoorbeeld) en wil dit aanpassen op een manier dat het kinderen stimuleert om zich meer te bewegen. Hiervoor zoekt hij nog partners. 

Na deze drie pitches was er tijd voor een borrel en een hapje en konden geïnteresseerden meer informatie krijgen van de presentatoren van de pitches. 

Hieronder kunt u de drie pitches terug lezen:

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network