Miniconferentie 'Meedoen in het vrijwilligerswerk – ook door kwetsbare groepen!'

  • 17:00 uur
  • 19:30 uur
  • Het Dok, Kajuit 4 in Groningen
  • Zorg Innovatie Forum

KING, het kwaliteitsinstituut Nederlandse gemeenten, publiceerde eerder dit jaar een onderzoeksrapport over kwetsbare groepen en betekenisvolle participatie. CMO STAMM heeft in beeld gebracht hoeveel mensen met sociale, psychische en verstandelijke beperkingen uit de provincie Groningen zich melden om vrijwilligerswerk te gaan doen en op welke plekken ze dan terecht komen. 

Tijdens deze miniconferentie kunt u tijdens een deelsessie kennismaken met één van vier succesvolle initiatieven als het gaat om vrijwillige inzet door uitkeringsgerechtigden, anderstaligen en mensen met een psychische of verstandelijke beperking.

Als rode draad loopt door deze conferentie de vraag: (Hoe) kunnen we ervoor zorgen dat ook  mensen met beperkingen kunnen meedoen? Lees het volledige programma van de miniconferentie op de website van CMO STAMM.

Omdat de miniconferentie onderdeel is van het door de provincie Groningen gesubsidieerde project ‘Vrijwilligerswerk en kwetsbare groepen’ zijn aan de deelname geen kosten verbonden.

Uw aanmelding ontvangen we graag vóór 1 december via het aanmeldformulier op onze website.

Meer informatie:
Marian Feitsma - m.feitsma@cmostamm.nl
Marjan Tijssen - m.tijssen@cmostamm.nl

Aandachtsgebieden

Zorg Innovatie Forum