Informatiebijeenkomst Leergang Health Economics and Healthcare Management

  • 15:00 uur
  • 17:00 uur
  • Zaal 25 in de onderwijsvleugel (5412) van het Duisenberg Gebouw, Nettelbosje 2, Faculteit Economie en Bedrijfskunde (Rijksuniversiteit Groningen)
  • Zorg Innovatie Forum

Healthwise organiseert een informatiebijeenkomst op vrijdagmiddag 10 juni over de Leergang Health Economics and Healthcare Management. Deze tiendaagse leergang start in oktober 2016 en is ontwikkeld door Centre of Expertise Healthwise.

Enkele kerndocenten geven een inspirerend college over Health, Healthcare Management en Health Economics. Deze bijeenkomst geeft u dan ook een goed beeld van de inhoud van de leergang en biedt volop mogelijkheden voor uw vragen.

De kerndocenten en coaches zijn aanwezig voor discussie, vragen en netwerken.

Voor wie?
Voor potentiële deelnemers zelf om meer te horen over de leergang;
Voor degenen die besluiten over de geschiktheid van de leergang (bijvoorbeeld clustermanagers, HRM-managers) voor werknemers.

Aanmelden
Aanmelden voor de bijeenkomst kan door het sturen van een e-mail naar healthwise@rug.nl.

Deelnemers van deze bijeenkomst op 10 juni ontvangen gratis een boekje met interessante informatie over "Bekostiging en Economische Waardering van Zorg", ontwikkeld door Healthwise.

De 10-daagse Leergang vindt plaats van oktober 2016 tot en met maart 2017. Meer nieuws inclusief de data van de leergang kunt u vinden op de website

Aandachtsgebieden

Zorg Innovatie Forum