Business Course 'Zakendoen in Denemarken en Zweden – Valkuil? Of een gat in de markt?' - WTC Business Academy

  • 09:00 uur
  • 17:00 uur
  • World Trade Center Leeuwarden (Heliconweg 52, 8914 AT Leeuwarden)
  • HANNN

Exporteren naar twee van de meest succesvolle economieën van de wereld? Op 2 maart 2017 organiseert de WTC Business Academy een programma over zakendoen in de landen van Maersk, Lego, Volvo en IKEA!

Denemarken en Zweden zijn, ondanks dat ze niet dezelfde valuta hanteren, enorm verweven met de Europese Unie. Bovendien zijn het belangrijke handelspartners van Nederland, bestaan er al goede culturele en politieke connecties met beide landen en is de infrastructuur uitstekend!

De cursus is bedoeld voor zowel bedrijven die al handel doen in Denemarken en/of Zweden maar tegen knelpunten aanlopen, als voor bedrijven die aspiraties hebben zaken te doen in deze landen. Gedurende deze dag worden de do’s en don’ts, de valkuilen en de kansen belicht en wordt interactief ingegaan op de Zweedse en Deense zakencultuur.

Als klap op de vuurpijl organiseert World Trade Center Leeuwarden Center for Export & Import in juni een handelsmissie naar Zweden en Denemarken. Dit Business Academy programma kan als voorbereiding gezien worden voor deze handelsmissie, die van 19 tot 22 juni 2017 zal plaatsvinden. Zowel het programma van de Business Academy als de handelsmissie worden georganiseerd door het World Trade Center Noord-Nederland en mede mogelijk gemaakt door Marketlink.

Zie de volgende links voor het programma, aanmelden en achtergrondinformatie:

 

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network